fbpx

RENDELÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Tisztelt Ügyfeleink!
Az alábbi lehetőségek közül, válasszanak olyan megoldást, amit a legmegfelelőbbnek találnak.

Megtekintés műtárgyátvétel, személyesen:
Telefonon, esetleg e-mailen történő egyeztetés alapján alkalom nyílik személyesen is megtekinteni, ill. megvásárolni a kiválasztott festményt, szobrot stb. Erre Budapesten a XIII. ker. Radnóti Miklós u. 15/a szám alatt, esetleg irodájában, lakásában nyílik lehetőség. Esetleg Pest megye bizonyos területein is, de megbeszélés alapján bizonyos esetekben más helyszínen is lehetővé tehető, de garantálni nem tudjuk.
Előre egyeztetni mindenképpen szükséges, mert a műtárgyat ki kell vonni a raktározásból, esetleg fel kell készíteni a bemutatásra, ill. átadásra.

Utánvétes csomagküldés:
Természetesen előzetes egyeztetés alapján. Magyarország területén postai utánvéttel, szakszerűen csomagolva, az Önök által megadott címre. A csomagolásért és a törékeny kezelésért nem számítunk fel díjat. Nettó 50.000.-ft felett átvállaljuk a szállítási költséget (kivéve az akciós műtárgyakat.) Külföldi szállítás természetesen megoldható, egyedi kalkuláció alapján.

Átutalással:
A vételár átutalását követően díjmentesen (kivéve az akciós műtárgyakat), értékbiztosított, szakszerü csomagban küldjük el a megadott címre.

Szállítási határidő:
Pár napot vesz csak igénybe a tárgy felkészítése, esetleg speciális egyedi csomagolása és a szállítás, mely időpontjáról sms-ben ill. e-mailben értesítést küldünk.

Fizetési módok:
– utánvéttel,
– személyesen készpénzben,
– előre utalással.

Elérhetőségek: e-mail: dtothmm@gmail.com  telefon:+36-30-9642-594

Várjuk kérdéseiket és megrendeléseiket, tisztelettel:
D. Tóth Károly